top of page

OM STEDET

Banke banke på…

 

Knock Knock teamet vil gerne invitere dig indenfor i vores hyggelige bar og comedy klub i hjertet af København.

 

Du har måske set stand-up på tv, men har du nogensinde lugtet til en komiker? På Knock Knock Comedy Club kommer du tæt nok på. Vi kan ikke love dig, at de lugter godt, men vi kan love jer, at de er sjove, og der er altså intet der slår følelsen af at være til stede i det øjeblik, hvor magien finder sted og man kan mærke latterbølgerne strømme gennem rummet.

 

På Knock Knock Comedy Club har vi intentioner om at skabe et nyt, intimt, stemningsfyldt og ikke mindst sjovt univers, hvor omdrejningspunktet altid er comedy. Af faste koncepter kommer vi bl.a. til at have Jam Nights, vores ugentlige Knock Knock Nights, samt ugentlige open mics på både dansk og engelsk. Derudover kan I selvfølgelig, med tiden, støde på diverse onemanshows og specials.

 

Vores intime klub, skaber de perfekte rammer for en sjov aften, og vi lover dig for, at den gode oplevelse strækker sig langt ud over scenekanten.

 

Så kom ned og få en øl eller drink i baren og et godt grin - du behøver ikke en speciel anledning for at have en sjov aften.

Knock Knock Billeder

bottom of page