top of page

fre. 08. sep.

|

Knock Knock Comedy Club

Tjelle Vejrup - Aase

”Hvem pokker er Aase?” vil de fleste nok - med god grund - tænke. Men faktisk er det vigtigste spørgsmål: ”Hvem er Tjelle?” I sit tredje onemanshow vil den erfarne komiker Tjelle Vejrup nemlig tage et endnu dybere, humoristisk spadestik med sit mest personlige show til dato.

Registration is closed
Other events
Tjelle Vejrup - Aase
Tjelle Vejrup - Aase

Tid og sted

08. sep. 2023, 19.00 – 20.30

Knock Knock Comedy Club, Vimmelskaftet 41, 1161 København, Danmark

Om showet

”Hvem pokker er Aase?” vil de fleste nok - med god grund - tænke. Men faktisk er det vigtigste spørgsmål: ”Hvem er Tjelle?”

I sit tredje onemanshow vil den erfarne komiker Tjelle Vejrup nemlig tage et endnu dybere, humoristisk spadestik med sit mest personlige show til dato.

”Det må gerne gøre lidt ondt. Både i maven af grin, men også lidt på følelserne,” siger Tjelle Vejrup om et show, der især sætter fokus på, hvad det vil sige at være en mand i 2023.

For selvom det måske lyder navlepillende, så er det et show, der tager udgangspunkt i et emne, der i stigende grad optager samfundet.

For det kan godt være svært at finde hoved og hale i, hvad der definerer maskulinitet i en tid, hvor hulemanden, der finder sin mage med en kølle i hånden, erstattes af den mere følsomme mand, der skal have samtykke, inden den metaforiske kølle findes frem.

Tjelle Vejrup er 37 år, gift og far til to børn, hvilket i høj grad skinner igennem i hans stand-up. Han er nok mest kendt for sine udskejelser i diverse familieunderholdningsprogrammer på tv, men hans karriere har altid taget udgangspunkt i stand-uppen. Her fik Tjelle sin debut i 2009, og i løbet af de sidste 13 år har han underholdt tusindvis af danskere i alt fra store sale til små stuer.

Tjelle Vejrup er en dygtig storyteller og en ekstremt nærværende komiker, der altid ser sit publikum i øjnene. Han glæder sig derfor meget til at komme ud og se danskere fra alle rigets hjørner i øjnene. Bortset fra dem i Nordjylland. De vil gerne lige kende én lidt bedre, før de gider den slags.

En time før showstart åbner vi dørene til Knock-Knock-baren. Her kan du forsyne dig med drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores lounge-område.

  • Dørene lukker 15 minutter før showstart, hvor vi forventer, at alle er kommet
  • Scenen ligger på første sal.
  • Baren holder lukket, mens showet kører, men åbner igen, når showet er slut.

NB: Showet er målrettet til voksne og har derfor en aldersgrænse på 15 år.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet, hvis dette er nødvendigt. Billetter refunderes eller ombyttes kun i tilfælde af et aflyst show.

Billetter

  • Alm. billet

    100,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette show

bottom of page