top of page

fre. 22. nov.

|

København

Stefan Wibling: Sidder Ikk’ Stille

Nyt onemanshow fra en af landets mest lovende komikere

Stefan Wibling: Sidder Ikk’ Stille
Stefan Wibling: Sidder Ikk’ Stille

Tid og sted

22. nov. 2024, 20.00 – 22.00

København, Vimmelskaftet 41, 1161 København, Danmark

Om showet

Stefan er en ung 24 årig komiker med energi.. og rigtig meget af det…

Showet handler om hvordan det er at være dreng med energi der ikke passer ind i skolesystemet, hvordan man kan gå på 5 uddannelser og ikke gennemføre nogle af dem. Hvordan man som farveblind, og ens mor har løjet om farven orange i Uno gennem hele ens liv.  

Det er Stefans første onemanshow og det bliver en samling af det bedste stand-up gennem mere end 1000 optrædener.  Har du ikke helt styr på hvem Stefan Wibling er? No worries, vi har din ryg! Stefan er en ung komiker der på trods af sin unge alder allerede har opnået adskillige imponerende præstationer. 

Vinder af stand-up konkurrencen Comedy League 

Nomineret som Årets Talent til Comedy Galla  

Comedy Nights On Tour. 

En tourne på over 20 shows rundt i hele landet for de største stand-up talenter. 

Derudover var han også vært på Comedy Mod Cancer 2023, som gik ubeskåret til Børnecancerfonden.  Så Stefan Wibling "Sidder (bestemt) Ikk' Stille"! Dette er din chance for at komme tættere på en af landets mest lovende komikere.  

Hvad er Stefans eget mål med showet: Jeg vil give alle et ordentligt los i opleveren. Meningen er at man skal grine og græde (glædestårer). Der kommer nok til at være fart på, så det er med at holde tungen lige i munden, så man får alle jokes med. Jeg håber at alle vil være overrasket over hvad stand-up også kan og at man går derfra og kan kun huske meget små ting, men vil for evigt huske følelsen i kroppen. Det er der jeg synes at standup er bedst!

—-------------------------

Lidt praktisk info:

 • Dørene åbner én time inden showet - kom og lad din stand-up comedy aften begynde i vores hyggelige lounge bar - nyd stemningen og én af vores mange lækre cocktails, en kold fadøl eller noget lækkert fra vores alkoholfrie udvalg.
 • Du skal være 15+ for at se showet.
 • Check-in foregår i baren. Du skal kunne fremvise din billet, enten på mobilen eller udskrevet.
 • Baren har åbent efter showet - du er velkommen til at blive og få en øl med komikerne - eller dine venner.

Vigtigt: Kom i god tid - gerne 30 min inden showstart - så er der masser af tid til at hænge jakken, få noget i baren og finde en god plads.

Vigtigst: Glæd dig til en skøn stand-up comedy oplevelse!

Det med småt:

 • Dørene lukker 15 minutter før showstart.
 • Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet.
 • Billetter refunderes eller ombyttes kun i tilfælde af et aflyst show.
 • Vi forbeholder os retten til at afvise dig/jer, hvis der er én eller flere i selskabet, der er tydeligt berusede. Det samme gælder, hvis én eller flere fra et selskab forstyrrer under showet. I begge tilfælde refunderes billetterne ikke.

Billetter

 • Stefan Wibling

  Stefan er en ung 24 årig komiker med energi.. og rigtig meget af det… Showet handler om hvordan det er at være dreng med energi der ikke passer ind i skolesystemet, hvordan man kan gå på 5 uddannelser og ikke gennemføre nogle af dem. Hvordan man som farveblind, og ens mor har løjet om farven orange!

  150,00 kr.
  +3,75 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette show

bottom of page