top of page

fre. 15. nov.

|

København

Stefan Wibling: Sidder Ikk’ Stille

Nyt onemanshow fra en af landets mest lovende komikere

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Stefan Wibling: Sidder Ikk’ Stille
Stefan Wibling: Sidder Ikk’ Stille

Tid og sted

15. nov. 2024, 20.00 – 21.30

København, Vimmelskaftet 41, 1161 København, Danmark

Om showet

Stefan er en ung 24 årig komiker med energi.. og rigtig meget af det…

Showet handler om hvordan det er at være dreng med energi der ikke passer ind i skolesystemet, hvordan man kan gå på 5 uddannelser og ikke gennemføre nogle af dem. Hvordan man som farveblind, og ens mor har løjet om farven orange i Uno gennem hele ens liv.  

Det er Stefans første onemanshow og det bliver en samling af det bedste stand-up gennem mere end 1000 optrædener.  Har du ikke helt styr på hvem Stefan Wibling er? No worries, vi har din ryg! Stefan er en ung komiker der på trods af sin unge alder allerede har opnået adskillige imponerende præstationer. 

Vinder af stand-up konkurrencen Comedy League 

Nomineret som Årets Talent til Comedy Galla  

Comedy Nights On Tour. 

En tourne på over 20 shows rundt i hele landet for de største stand-up talenter. 

Derudover var han også vært på Comedy Mod Cancer 2023, som gik ubeskåret til Børnecancerfonden.  Så Stefan Wibling "Sidder (bestemt) Ikk' Stille"! Dette er din chance for at komme tættere på en af landets mest lovende komikere.  

Hvad er Stefans eget mål med showet: Jeg vil give alle et ordentligt los i opleveren. Meningen er at man skal grine og græde (glædestårer). Der kommer nok til at være fart på, så det er med at holde tungen lige i munden, så man får alle jokes med. Jeg håber at alle vil være overrasket over hvad stand-up også kan og at man går derfra og kan kun huske meget små ting, men vil for evigt huske følelsen i kroppen. Det er der jeg synes at standup er bedst!

En time før showstart åbner vi dørene til Knock-Knock-baren. Her kan du forsyne dig med drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores lounge-område.

 • Dørene lukker 15 minutter før showstart, hvor vi forventer, at alle er kommet
 • Scenen ligger på første sal.
 • Baren holder lukket, mens showet kører, men åbner igen, når der er pause.

Vær opmærksom på, at du skal være minimum 15 år for at komme ind på klubben.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet, hvis dette er nødvendigt. Billetter refunderes eller ombyttes kun i tilfælde af et aflyst show.

Billetter

 • Stefan Wibling

  Stefan er en ung 24 årig komiker med energi.. og rigtig meget af det… Showet handler om hvordan det er at være dreng med energi der ikke passer ind i skolesystemet, hvordan man kan gå på 5 uddannelser og ikke gennemføre nogle af dem. Hvordan man som farveblind, og ens mor har løjet om farven orange!

  150,00 kr.
  +3,75 kr. Servicegebyr
  Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette show

bottom of page