top of page

man. 03. apr.

|

Knock Knock Comedy Club

Knock Knock's Mandags Grin

Se komikerne skabe materiale, lige for næsen af dig. En aften hvor velkendte ansigter, upcoming talenter og helt nye komikere tester nye jokes eller laver de sidste finjusteringer inden et show.

Registreringen er lukket
Se andre events
Knock Knock's Mandags Grin
Knock Knock's Mandags Grin

Tid og sted

03. apr. 2023, 19.30 – 21.00

Knock Knock Comedy Club, Vimmelskaftet 41, 1161 København, Danmark

Om showet

På Knock Knocks open mic, får du et indblik i den proces, der kan forvandle en skør idé i komikerens krøllede hjerne, til det, der kan få dig til at få helt ondt i maven af grin (eller bare rigtig ondt i hovedet). Nogle af de optrædende har du sikkert set på TV, andre ser du måske for første gang. Hvem ved, måske får du dig endda en ny yndlingskomiker. Uanset hvad, er der intet der slår følelsen af at være til stede i det øjeblik, hvor magien finder sted. Vores intime klub, skaber de perfekte rammer for en sjov aften, og vi lover dig for, at den gode oplevelse strækker sig langt ud over scenekanten.

En time før showstart åbner vi dørene til Knock-Knock-baren. Her kan du forsyne dig med drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores lounge-område. 

  • Dørene lukker 15 minutter før showstart, hvor vi forventer, at alle er kommet. Kommer du efter showstart, kan vi ikke garantere, at der er plads.
  • Scenen ligger på første sal.
  • Baren holder lukket, mens showet kører, men åbner igen, når der er pause.

Der opkræves et reserveringsdepositum på 30 kr., som kan bruges i baren, når du ankommer.

Vær opmærksom på, at du skal være minimum 15 år for at komme ind på klubben.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet, hvis dette er nødvendigt. Billetter refunderes eller ombyttes kun i tilfælde af et aflyst show.

Billetter

  • Almindelig billet

    30,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette show

bottom of page