top of page

fre. 16. jun.

|

Knock Knock Comedy Club

SommerSjov

Kom ind i skyggen og få et godt grin, mens du holder fast i sommer-viben. Vi præsenterer nogle sjove komikere for dig, og så får du ovenikøbet en gratis sodavandsis med i billetten. Til de hurtige: Hvis du køber din billet senest d. 1. juni, får du den med 25% rabat

Registreringen er lukket
Se andre events
SommerSjov
SommerSjov

Tid og sted

16. jun. 2023, 20.00 – 22.00 CEST

Knock Knock Comedy Club, Vimmelskaftet 41, 1161 København, Danmark

Om showet

Kom ind i skyggen og få et godt grin, mens du holder fast i sommer-viben. Vi præsenterer nogle sjove komikere for dig, og så får du ovenikøbet en gratis sodavandsis med i billetten.

Til de hurtige: Hvis du køber din billet senest d. 1. juni, får du den med 25% rabat.

Aftenens vært tager dig i hånden og guider dig gennem mødet med en håndfuld fantastiske komikere. Mange af dem har du sikkert set på TV, andre ser du måske for første gang. Hvem ved, måske får du dig endda en ny yndlingskomiker. Uanset hvad, er der intet der slår følelsen af at være til stede i det øjeblik, hvor magien finder sted. Vores intime klub, skaber de perfekte rammer for en sjov aften, og vi lover dig for, at den gode oplevelse strækker sig langt ud over scenekanten.

En time før showstart åbner vi dørene til Knock-Knock-baren. Her kan du forsyne dig med drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores lounge-område. 

  • Dørene lukker 15 minutter før showstart, hvor vi forventer, at alle er kommet
  • Scenen ligger på første sal.
  • Baren holder lukket, mens showet kører, men åbner igen, når der er pause.

Vær opmærksom på, at du skal være minimum 15 år for at komme ind på klubben.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet, hvis dette er nødvendigt. Billetter refunderes eller ombyttes kun i tilfælde af et aflyst show.

Billetter

  • Almindelig billet

    100,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette show

bottom of page