top of page

ons. 30. mar.

|

Knock Knock Comedy Club

SELVANTÆNDT med Thomas Wivel

Vi får besøg af den erfarne komiker Thomas Wivel, der optræder på Knock Knock Comedy Club med sit nye show "SELVANTÆNDT"

Registreringen er lukket
Se andre events
SELVANTÆNDT med Thomas Wivel
SELVANTÆNDT med Thomas Wivel

Tid og sted

30. mar. 2022, 20.00 – 22.00

Knock Knock Comedy Club, Vimmelskaftet 41, 1161 København, Danmark

Om showet

Vi får besøg af den erfarne komiker Thomas Wivel, der optræder på Knock Knock Comedy Club med sit nye show "SELVANTÆNDT" (Om mænds vrede). Det er er show, der ser nærmere på, hvorfor temperament er så udskældt. I en kultur, der drejer sig om dialogkaffe og forståelse på tværs af køn og identiteter, er der ikke længere plads til vrede. Er det sundt? Det tror Wivel ikke. Og han får også set sig selv i kortene i den forbindelse. Wivel ser på sin egen tolerance og mangel på samme i dette seneste gnistrende underholdende stand up show fra en mester i genren.

En time før showstart åbner vi dørene til Knock-Knock-baren. Her kan du forsyne dig med drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores lounge-område. Ca. 15 minutter før showstart åbnes der til scenen, som ligger på første sal. Baren holder lukket, mens showet kører, men åbner igen, når der er pause.

Vær opmærksom på, at du skal være minimum 15 år for at komme ind på klubben.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet, hvis dette er nødvendigt. Billetter refunderes eller ombyttes kun i tilfælde af et aflyst show.

Billetter

  • Almindelig billet

    75,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette show

bottom of page