top of page

lør. 22. jan.

|

Knock Knock Comedy Club

Knock Knock Night

med Jakob Svendsen, Oliver Stanescu og Kaspar Herbst

Registreringen er lukket
Se andre events
Knock Knock Night
Knock Knock Night

Tid og sted

22. jan. 2022, 19.30 – 21.30

Knock Knock Comedy Club, Vimmelskaftet 41, 1161 København, Danmark

Om showet

En Knock Knock Night er en aften du sent vil glemme. Aftenens vært tager dig i hånden og guider dig gennem mødet med en håndfuld fantastiske komikere. Mange af dem har du sikkert set på TV, andre ser du måske for første gang. Hvem ved, måske får du dig endda en ny yndlingskomiker. Uanset hvad, er der intet der slår følelsen af at være til stede i det øjeblik, hvor magien finder sted. Vores intime klub, skaber de perfekte rammer for en sjov aften, og vi lover dig for, at den gode oplevelse strækker sig langt ud over scenekanten.

En time før showstart åbner vi dørene til Knock-Knock-baren. Her kan du forsyne dig med drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores lounge-område. Ca. 15 minutter før showstart åbnes der til scenen, som ligger på første sal. Baren holder lukket, mens showet kører, men åbner igen, når der er pause.

Vær opmærksom på, at du skal være minimum 15 år for at komme ind på klubben.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet, hvis dette er nødvendigt. Billetter refunderes eller ombyttes kun i tilfælde af et aflyst show.

Corona

Vi følger de gældende retningslinjer ift. coronasituationen i Danmark. Det betyder, at vi tjekker coronapas, du skal bære mundbind, når du ikke sidder ned, og så er der naturligvis adgang til håndsprit i klubben.

Billetter

  • Almindelig billet

    160,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette show

bottom of page