top of page

tors. 27. jan.

|

Knock Knock Comedy Club

Knock Knock Mic

med Mikkel Klint Thorius

Registreringen er lukket
Se andre events
Knock Knock Mic
Knock Knock Mic

Tid og sted

27. jan. 2022, 19.30 – 21.30

Knock Knock Comedy Club, Vimmelskaftet 41, 1161 København, Danmark

Om showet

I ANLEDNINGEN AF VORES FØRSTE OPEN MIC, GÆLDER ÈN BILLET FOR TO PERSONER - DU KAN ALTSÅ TAGE EN VEN MED PÅ DIN BILLET, HELT GRATIS!

På Knock Knocks open mic, får du et indblik i den proces, der kan forvandle en skør idé i komikerens krøllede hjerne, til det, der kan få dig til at få helt ondt i maven af grin (eller bare rigtig ondt i hovedet). Nogle af de optrædende har du sikkert set på TV, andre ser du måske for første gang. Hvem ved, måske får du dig endda en ny yndlingskomiker. Uanset hvad, er der intet der slår følelsen af at være til stede i det øjeblik, hvor magien finder sted. Vores intime klub, skaber de perfekte rammer for en sjov aften, og vi lover dig for, at den gode oplevelse strækker sig langt ud over scenekanten.

En time før showstart åbner vi dørene til Knock-Knock-baren. Her kan du forsyne dig med drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores lounge-område. Ca. 15 minutter før showstart åbnes der til scenen, som ligger på første sal. Baren holder lukket, mens showet kører, men åbner igen, når der er pause.

Vær opmærksom på, at du skal være minimum 15 år for at komme ind på klubben.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet, hvis dette er nødvendigt. Billetter refunderes eller ombyttes kun i tilfælde af et aflyst show.

Corona

Vi følger de gældende retningslinjer ift. coronasituationen i Danmark. Det betyder, at vi tjekker coronapas, du skal bære mundbind, når du ikke sidder ned, og så er der naturligvis adgang til håndsprit i klubben.

Billetter

  • Almindelig billet

    60,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette show

bottom of page