top of page

fre. 11. mar.

|

Knock Knock Comedy Club

Mikkel Klint Thorius og venner

Mikkel Klint Thorius kommer forbi med en håndfuld gode komikervenner, og sammen vil de gøre deres allerbedste for at give dig en sjov aften.

Registreringen er lukket
Se andre events
Mikkel Klint Thorius og venner
Mikkel Klint Thorius og venner

Tid og sted

11. mar. 2022, 20.00

Knock Knock Comedy Club, Vimmelskaftet 41, 1161 København, Danmark

Om showet

Mikkel Klint Thorius kommer forbi med en håndfuld gode komikervenner, og sammen vil de gøre deres allerbedste for at give dig en sjov aften. Mange af aftenens optrædende har du sikkert set på TV, andre ser du måske for første gang. Hvem ved, måske får du dig endda en ny yndlingskomiker. Uanset hvad, er der intet der slår følelsen af at være til stede i det øjeblik, hvor magien finder sted. Vores intime klub, skaber de perfekte rammer for en sjov aften, og vi lover dig for, at den gode oplevelse strækker sig langt ud over scenekanten.

En time før showstart åbner vi dørene til Knock-Knock-baren. Her kan du forsyne dig med drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores lounge-område. Ca. 15 minutter før showstart åbnes der til scenen, som ligger på første sal. Baren holder lukket, mens showet kører, men åbner igen, når der er pause.

Vær opmærksom på, at du skal være minimum 15 år for at komme ind på klubben.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmet, hvis dette er nødvendigt. Billetter refunderes eller ombyttes kun i tilfælde af et aflyst show.

Billetter

  • Almindelig billet

    120,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette show

bottom of page