top of page

Knock Knock Comedy Shows 

Læs nærmere om alle vores stand-up comedy shows.

 

Knock Knock Night

Knock Knock's udgave af et klassisk stand-up comedy show: en erfaren vært guider publikum igennem aftenen hvor to headlinere giver . Der er også  to nye talentfulde komikere der optræder inden hver headliner.

Lørdage: 20:00 - 22:00

Open Mic

Open Mic er til for at se om en joke bærer eller brister - kom og oplev kendte komikere teste nye jokes, finpudse og genopfriske eksisterende materiale samt nye håbefulde komikere gå på scenen og se, om de kan være komikere.

Mandage: kl. 19:30 - 21:00

Torsdage: kl. 20:00 - 22:00

Comedy Party

Varm op til din aften i  byen eller bare kom i højt humør når Comedy Party giver den fuld gas. Fra stand-up comedy til gradvis stigende involvering af publikum i improviserede comedy lege og shots runder.
(bare rolig, ingen bliver hevett op på scenen)


Fredage: 20:00 - 22:00 (månedligt)

Date Night

Et temashow om dating og parforhold.

Fredage: 20:00 - 22:00 (månedligt)

Jam Night

Stand-up comedy versionen af X-Factor - se en række helt nye komikere give deres bedste 3 minutter på scnene hvorefter et dommerpanel kommer med konstruktiv - og underholdende - feedback. Aftenens bedste komiker bliver kåret og vinder en plads på et efterfølgende Knock Knock Night show.

Fredage: 20:00 - 22:00 (månedligt)

Grænseløs

Et show uden der går lige til kanten og så lidt til. Kom hjem med ar på sjælen. En aften hvor komikerne ikke vil holde sig sig tilbage.

Fredage: 22:00 - 23:30 (månedligt)

Late Night

Løssluppet stand-up comedy show med kendte og upcoming komikere, hvor der bliver taget lidt lettere på det hele og jokes over og under bæltestedet.

Fredage: 22:00 - 23:30 (månedligt)

bottom of page